måndag 19 juli 2010

Gothia ledde till rätt tidig morgon...

...idag! Klockradion gick igång klockan 6 och ca kvart i sju var vi på väg mot Göteborg.

Max skulle spela sin första match i årets Gothia kl 9 och vi var på plats i riktigt god tid. Det var inga problem att hitta till Åby plan 4 vid travbanan i Mölndal.

Motståndarna var 'Fair Play' från Comombia. Ganska små killar de flesta och några riktigt snabba. Gantofta gjorde både 1-0 och 2-0 i första halvlek. I andra halvlek fick Gantofta en straff mot sig och helt plötsligt stod det 2-1. Straffen taggade colombianerna och helt plötsligt stod det 4-2 till dem istället. I slutet av matchen utjämnade Gantofta och slutresultatet blev 4-3. Klart att det är trist att förlora när man lett med 2-0, men jag tycker att de skötte sig bra och Max var så klart bäst! ;-)



Vi intog vår frukost vid sidlinjen samtidigt som matchen och var lite förvånade över att vädret inte var något vidare. Vi fick lite småduggande väta över oss, men tack och lov blev det inte värre och det var fortfarande någorlunda varmt.

Vi fick ett par timmar med Max efter han duschat och var bla och fikade i Mölndal Centrum!
Vi lämnade Max vid Fässbergs gymnasium där laget bor under veckan och sedan fortsatte jag, Alice och Wille in till Göteborg för att spana in folklivet, Heden och Avenyn.

Halv fem styrde vi kosan söderut igen och pausade på Skrea strand i Falkenberg. Ingen av oss var sugen på att bada, lite för molnigt och blåsigt för det men pausen var mysig ändå.

Nu håller vi tummarna för fint väder de närmsta dagarna för vi tänker packa med badkläderna på nästa utflykt!



1 kommentar:

  1. Spännande med Gothia, synd bara att de förlorade en bra match. Men jag antar att de egentligen har lika kul för det..! :)
    Kram Sofie

    SvaraRadera