torsdag 3 februari 2011

TGIF tomorrow - Tuff vecka går mot sitt slut!

Det har varit en tuff vecka. Mycket på jobbet när det är månadskifte med bla Projektstatusrapportering, som ska göras och samtidigt har det inte varit en av av mina bästa veckor, men det tänker jag inte betunga er med!
Det ska bli riktigt skönt med fredag i morgon och sen helg! Eftersom jag har haft mycket att göra med långa dagar på jobbet och dessutom inte mått riktigt bra så har barnen stannat kvar en andra vecka hos T och det är jobbigt att inte ha dem hemma och det ger mig skuldkänslor när jag prioriterar jobb och har fullt upp med bara det och mig själv. Det känns som fel prioritering!

I kväll lyckades jag för första gången på hela veckan ta mig iväg till ett träningspass. Fick köra direkt från jobbet i Malmö till träningen. Det blev först ett svettigt Zumba-pass och därefter mina styrkeövningar. Det är nog snart dags att boka en ny genomgång med en instruktör och få lite uppdaterade övningar och några nya. Vill ha lite mer utmanande mag- och benövningar!
Klockan blev rätt mycket innan jag kom hem eftersom jag var tvungen att handla lite och sen inåg jag att jag var tvungen att dessutom tanka, för att slippa imorgon innan jobbet. Jag har till och med lyckats fylla på spolarvätska i kväll - varningslampan har säkert lyst två veckor!
Efter en välbehövlig dusch blev det en väldigt sen kvällsmat som bara fick bli yoghurt och müsli.
Nu är det hög tid att ägna en stund åt "Högre än alla himlar", Louise Bojje af Gennäs bok som jag läser just nu och den är bra!

Islossning!!

måndag 31 januari 2011

Vill inte ge upp...


Härligt att vara mitt i tulpantider!

bloggen nu igen, men att blogga varje dag finns det varken tid eller tillräckligt intressanta saker för att skriva om.
Jag försöker att skriva både om positiva upplevelser med och utan barnen, men också, som ni naturligtvis märkt om mina mer jobbiga dagar, tårar och ibland frustration på jobbet.
Ibland vet jag inte riktigt om allt jag skriver här är helt sant om mig själv, inte för att jag vill lura er, utan mer för att jag försöker intala mig själv att jag mår bra, att min trend är på uppåtgående och jag hoppas och tror en del dagar att det är så, men så kommer ibland mörkare dagar när man tvivlar på en hel del.

Det känns trist att för ofta skriva om att man är ledsen och inte mår bra, men hoppas så klart att jag bara har någon tillfällig svacka någon enstaka gång och snart bara skriver om allt roligt som händer i mitt liv och att jag har en massa att se fram emot och som jag längtar till...  Det låter väl bra!
Tack och lov har jag ju världens bästa barn och kommer alltid att ha! 

Min stora mörka skugga
i söndags vid havet!