torsdag 3 mars 2011

Inte det tänkta inlägget idag heller!


Kanske en dans, men inte zumba!
Strul med internet här hemma i kväll och ingen support! Nu har jag lyckats få igång det och har i varje fall lyckats registrera kvällens träning på http://www.funbeat.se/. Eftersom jag var på Body Pump i tisdags så fick det bli Zumba idag, men zumba-passet var bara 50 minuter idag och av någon anledning kändes det inte riktigt tillräckligt slutkörande. Nästa torsdag jag har möjlighet att träna får det nog bli Body Pump istället. Nu gick jag istället upp på gymmet efter zumban och körde mitt program och därefter ordentlig strech. Efter det kändes det bättre, men jag var inte hemma förrän strax innan åtta.

Jag hade tänkt försöka hinna städa huset i kväll för att kunna njuta lite helg i morgon alternativt måla och det gäller att passa på att utnyttja energin jag fick av träningen, Jag insåg dock att det blev svårt att hinna få allt städat, men känner mig faktist rätt nöjd med det jag hann.
Det blev inte mycket till middag i kväll... en banan direkt efter träningen och två grova mackor med skivat nykokt ägg och kaviar i halvtid av städningen, men det smakade bra och eftersom jag ätit god Broccoli- och fetaostpaj till lunch var det alldeles lagom när klockan var så mycket. 

Mitt gigantiska sorteringarbete av bla "viktiga" papper och recept som jag påbörjade i måndags blir det ingen fortsättning på i kväll och alltså heller inga hästbilder och rapport från Göteborg Horseshow här på bloggen.
Jag har nog mer än 400 bilder från söndagens tävlingar och det tar nog en stund och välja ut några lämpliga att visa här!

Nu blir det duschen och sen är det dags för några sidor i "Sånt man bara säger", innan en förhoppningsvis snäll sömn kallar på en.  

måndag 28 februari 2011

Egentligen ville jag berätta om trevlig fredag, lördag och söndag!

Tror inte att jag är ensam om att längta till våren!
Tanken var att jag skulle berätta om både om snälla mamma och pappa som hämtade barnen på torsdageftermiddagen och bjöd dem på fika, tittade tillsammans med dem när Marcus Hellner tog guld i sprinten och slog Petter Northug och nog hann spela lite spel.
Sen skulle jag berätta om en trevlig fredag eftermiddag och kväll med alla tre barnen i Malmö där vi åt på pizza, promenixade omkring på stan och bland annat  lyckades byta Max vinterjacka som tappat knappar och fått ett hål i ena fickan. Vi bestämde oss för att kika in i sportaffären där min kusin A jobbar för att se om vi kunde säga 'hej' innan vi åkte hem. Det visade sig att hon precis skulle sluta och vi bestämde oss för att ta en fika tillsammans på stället vägg i vägg med hennes jobb. Det kaffet smakade verkligen bra och så kul att vi hann prata lite! Tiden sprang och vi var inte hemma förrän vid halv-nio! Jag fick äran att följa med Alice och hjälpa henne att mocka till två kompisars hästar eftersom klockan var så mycket. Hästarna hade nästan redan gått och lagt sig när vi kom!
Det blev en sen kväll för mig. Bland annat var det hög tid att betala räkningarna eftersom februari bara har 28 dagar.
:  
På lördagmorgonen packade jag och Alice lite snabbt, sa hej då till pojkarna och körde vid nio-tiden mot Göteborg.
Jag får berätta mer om resten av vår mor-dotter-helg en annan dag eftersom jag började skriva här alldeles för sent för att hinna med att berätta om resten av helgen. Vi var ju faktiskt med om något historiskt i Scandinavium under söndagen och inget jag bara kan skriva två rader om här och nu. ;-)
Anledningen till att jag inte började skriva lite tidigare i kväll är att jag har letat, letat och letat och INTE funnit ett viktigt papper som jag verkligen behöver!
Argghh, vad frustrerande! 
Inget ont som inte har något gott med sig - tror att jag kastat flera kilo papper i form av gamla tidskrifter, recept jag aldrig kommer ha tid att prova, kontoutdrag från nittonhundrafrösihjäl med mera, mm.
Det är skönt att kasta och rensa ut gammalt!