onsdag 15 april 2009

Onödigt vetande, eller?

Jag hörde på radio för några dagar sedan att på 50-talet skrattade svensken i genomsnitt 26 minuter per dag och nu skrattar vi bara 9 minuter per dag! Kanske är det onödigt vetande och kanske inte vetenskapligt bevisat, men lite beklämmande är det väl?!

Har vi inte lika roligt nuförtiden??
Eller hinner vi helt enkelt inte att skratta?

Skratta är viktigt, rena friskvården faktiskt! Tänk på det, hör ni!
Inte minst jag själv borde bli bättre på det!


Påsken har varit fantastisk, inte minst vädermässigt, även om solen hade lite svårt att hitta fram på påskdagens förmiddag på östra sidan av Skåne, men äta glass skulle barnen ändå! Det bara gör man i Åhus!!






Förutom glass i Åhus, påskafton hos Gunnel och Günther, mys med vänner och grillning på långfredagen och rätt mycket trädgård så hann vi med en "annandags-mega-fika" hos kusin Anna och Henke i Malmö med en drös mostrar och kusiner och därefter som avslutning en seriepremiär för Max o VIF/GIF's P15, som slutade med vinst med 6-3 mot Åstorp!




Vi missade ju däremot VKRK's påskshow där Alice bland annat var med i duellhoppning och kom 2:a på Pontus! Kompisen Klara vann och Alice var nöjd och det blev väl inte sämre av att hamna i tidningen. Läs mer:

http://hd.se/landskrona/2009/04/13/full-galopp-paa-paaskshowen/



Några fler bilder från påskhelgen:










Kusiner och nästkusiner


Så såg Barbiedockorna ut på slutet av 80-talet
eller kanske var det tom i början på 90-talet!!


Tulpan!!