fredag 27 augusti 2010

Festligt med Fiskbullar en Fredag!

Jag menar det faktiskt! ;-)

Jag har inte ätit "Abbas Fiskbullar i hummersås" på många år och jag betvivlar att någon av barnen ens hade varit sugna på att smaka. Genom att piffa upp burkens innehåll med lite färska tomater och hårdkokt hackat ägg och lite grönt så smakade det faktiskt helt ok tillsammans med lite avorioris och ett glas Mosel No 1 Edition Riesling Kabinett från 2007! Det kändes som en helt ok kvällsmat en ensam fredagkväll efter en runda på Väla för att fixa en svartvit förstoring, inköp av en styck tunika och växling av pengar.
Lyckades åka lite tidigare från Köpenhamn idag och var hemma innan allt var stängt. Skönt! Var inne på Woody Bygghandel och försökte prata fönster med dem, men den unge kille som fanns tillhands hade andra expertområden än fönster, verkade det som, och med oklara svar gällande pris och leveranstider och min otålighet när jag nu väl bestämt mig för att beställa så åkte jag hem och ringde Skånska Byggvaror. Nu är två fönster beställda till den södra gaveln till kontor och TV-rum, ett öppningsbart till kontoret på 6x6 dm och ett fast, dvs icke öppningsbart till TV-rummet på 6x18 dm. Det känns som om det kan bli riktigt fint, men jag får vänta ca 10 veckor på att se om det stämmer! Suck!
Fast å andra sidan behövs väl de tio veckorna för resten som ska ordnas med väggen - hade det bara hängt på mig hade det väl inte ens räckt med tanke på den låga fart jag håller.

Jag måste börja fatta och intala mig själv att vissa saker ÄR roliga att göra och inte bara något som MÅSTE göras! Inte alltid så lätt! :-) Nu ÄR det dags att sova!