onsdag 18 januari 2012

EN dag höll det!


Igår hade jag äntligen tagit mig i kragen och bokat ett träningspass till kvällen! Tänkte att nu är det dags att försöka vända den onda cirkeln med förkylningar, trötthet och ingen ork att aktivera sig.

På lunchen hade jag bokat en halv timmes massage! Den var välbehövlig, men resulterade också i att jag blev rekommenderad att vänta med träningen en dag och det var nog rätt. Jag var helt slut i kroppen på kvällen och var rätt nöjd med att jag i varje fall lyckades komma ut på 30 minuters power-walk.
Idag vaknade jag med "träningsvärk" i rygg, axlar och nacke av massagen, men vad värre är också med ont i örat! Det blev alltså att boka av träningen igen och nu sitter jag här vid datorn för att även boka av det morgonpass i Body Balance som jag hade tänkt mig innan jobbet i morgon. Det bultar ont i örat och jag undrar om alla kollegors förkylningar istället satt sig i mitt öra.

Det är bara att hålla tummarna för att det snart blir bättre och att jag orkar hålla kvar den lilla viljan om att det är dags att börja träna igen. Just nu känner jag mig bara trött, trött och trött.
Jag hoppas i varje fall att jag får åka iväg och träffa mina "Elvor" på bokklubb i morgon kväll och höra vad de tycker om "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" av Lucy Dillon. Jag tyckte att det var en hjärtevärmande bok och läste den snabbt, men en hundägare hade nog fått ut mer av den, om man säger så.

Nu ska jag läsa några sidor i "Bittrare än döden" av Camilla Grebe och Åsa Träff, som är den psykologiska thriller jag har kastat mig in i. En bladvändare för mig, men det var ett tag sen jag läste en deckare och jag var nog rejält sugen på det. Det är ingen vacker historia, men den har många överraskande vändningar så här långt...



Håll nu tummarna för att jag kommer iväg på träningspasset jag bokat till på fredag! 

En bild på dottern från i söndags när vädret var klart, kallt och vindstilla