torsdag 9 juli 2009

Konfirmation och kalas i SOLEN!



Lördagen den 4:e juli firade vi tre saker på en gång - Max's konfirmation och 15-årsdag och Alice's 12-årsdag! Vädret var strålande VARMT och till och med den vita stenkyrkan var het denna dag!

Efter knappa två veckors läger på Odengården utanför Röstånga var det dags för konfirmation för Max och hans 18 lägervänner.










Vi bjöds på en trevlig redovisning utifrån det "frälsarkrans"-armband med pärlor som symboliserar olika delar och känslor i livet och som de flesta fortfarande hade runt armleden.

De delade med sig av funderingar kring livet och kärleken och det var känslor, glädje och dessutom vacker sång och till och med dans! Det var definitivt den mest inspirerade konfirmation jag varit på!

Max var med i gruppen som pratade och SJÖNG om Kärlekens pärla och det är inte var dag, långtifrån, som man hör Max sjunga. Sonja Aldéns "För att du finns" är vacker!

Ett gäng glada och varma nykonfirmerade töser och pågar ställde upp för fotografering utanför tillsammans med alla sina ledare! De avslutade med att ge oss ett par hopp!

..

Vi åkte hem och tillbringade resten av eftermiddagen och kvällen i trädgårdens skugga och firade Alice och Max med presenter, en liten buffé och lite senare kaffe och av dem vars en utvald tårta.

Det blev verkligen en fin och underbar dag och jag tror att både konfirmand, födelsedagsbarn, föräldrar och övriga gäster var nöjda!!


Några fler bilder från trädgården: